Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

"Franciza" în retea - o afacere network marketing "turbo"


Online marketing: afacerea-de-vis.com


De ce trebuie să dispunem de un venit rezidual sau de un venit pasiv? De ce e bine să fim financiar independenţi? Noi nu dorim să dăm răspunsuri academice la această întrebare, e mai bine să examinăm statistica Europei în ce priveşte situaţia oamenilor la vârsta de 65 de ani: 36% - decedaţi, 54% - faliţi(pensionari) şi 10% care trăiesc bine. Acest 10% se compune din cei 5% care încă mai lucrează, din cei 4% care şi-au creat nişte rezerve şi se pot considera înstăriţi şi din cei 1% care au devenit oameni bogaţi.

Din cei 5% BOGAŢI 74% au o AFACERE PROPRIE.

Trebuie să aveți o afacere proprie ca să ajungeţi între cei 5%!

Dacă răspunsul este DA, atunci sunteţi la locul potrivit! Compania noastră vă oferă o afacere proprie bazată pe o MICROFRANCIZĂ, având la bază TREI MONOPOLURI mondiale, pe care o puteţi începe imediat, fără costuri mari şi fără riscuri, un sistem la cheie, experimentat şi perfecţionat continuu din 1984. Cu cele trei diviziuni ale sale și anume: diviziunea de PRODUSE COSMETICE, cu produse cosmetice de vârf, diviziunea de SUPLIMENTE NUTRITIVE, cu efect măsurabil şi diviziunea de program social, prin care salvăm milioane de copii care mor din cauza malnutriției, compania noastră vă oferă o gamă largă de produse şi servicii cu care vă puteţi personaliza afacerea.

Intrati pe pagina noastra oficiala aici, in secțiunea MAGAZIN, in subsolul paginii dați un clic pe "catalog complet" și selectați diviziunea care vă interesează.

Atenție! Prețurile sunt prețuri cu amănuntul(en detail). Prin înregistrarea în companie ca și client preferențial sau distribuitor puteți obține reduceri substanțiale.

Puteți să accesați direct Catalogul de produse online și cititi ACUM despre produsele exceptionale ale companiei noastre.

Dar de ce să ne alegeți tocmai pe noi?

Pentru că afacerea pe care v-o propunem satisface integral cele 7 puncte cheie ale unei afaceri de succes!

1.Tendinţele mondiale

Industria sănătăţii, frumuseţii şi tinereţii, etc., cu un cuvânt industria de bunăstare(wellness), a devenit în zilele noastre cea mai dinamică industrie din lume, care creşte zilnic, pe plan mondial cu 250 milioane de dolari. Conform estimărlor lui Paul Zane Pilzer, economist american, fost consilier al Casei Albe, această industrie în 2012 va ajunge la un volum de 1000 miliarde de dolari. Să nu uităm nici faptul că generaţiile numeroase, apărute în acel val demografic după cel de al doilea război mondial, au între 45 şi 65 de ani şi îşi doresc în primul rând sănătate şi frânarea procesului de îmbătrânire(anti-aging).
Trebuie să munciți în cel mai dinamic domeniu din lume!


2.Monopolurile

Pentru ca o afacere să nu se confrunte cu concurența acerbă de pe piață, care îi consumă și resursele financiare pentru promovare și reclamă, trebuie să dispună de produse și servicii unice. Situația în care ești unicul furnizor pe piață se numește situație de monopol.
Deoarece dispunem de un instrument științific, un spectrometru Raman numit SCANER, putem demonstra prin măsurare științifică, că produsele noastre funcționează, adică se asimilează și ajung în celulele organismului. Click aici pentru detalii despre scaner.
Scanerul, supranumit și "detectorul de minciuni", împarte industria suplimentelor în două tabere: câteva mii de companii mari afirmă că produc cele mai bune suplimente din lume, dar nu pot dovedi acest lucru. Compania noastră face aceeași afirmație, dar este singura companie care demonstrează prin măsurare calitatea produselor sale. Scanerul este monopolul noastru exclusiv până în anul 2024.
Importanța monopolului a fost atât de bine înțeles de compania noastră, încât în domeniul industriei de frumusețe a reușit să obțină două monopoluri mondiale:
- primul este aparatul de galvanizare portabil, care poate fi considerat un laborator cosmetic în casa fiecărei persoane care îl achiziționează, prețul ei fiind accesibil, în jur de 200 euro. Clic aici pentru inregistrări video instructive despre aparatul galvanic.
- al doilea monopol de importanță și mai mare, este un complex de ingrediente, care blochează acțiunea enzimei de îmbătrânire numită ArNOX, tratând în acest mod CAUZA îmbătrânirii. Aflați mai multe despre aceasta minunata tehnologie printr/un clic pe linkul: tehnica anti-aging
Dacă o firmă dispune de monopoluri este condamnată la succes. Fiți părtaș la această istorie de succes!


3.Compania

Compania noastră a ajuns printre cele 7 firme MLM din lume, care au depăşit rulajul de 1 miliard de dolari, rulajul pe 2009 a fost de peste 1,5 miliarde de dolari. Compania este tranzacţionată la bursa de la New York(NUS). Dacă doriti să vedeți evoluția acțiunilor la NYSE dați un clic pe linkul: stock chart Având o cotaţie de audit financiar maximă, (5A1 după Dunn&Bradstreet) şi o avere de peste 600 milioane de dolari în mijloace fixe compania are una din cele mai mari cercetări din domeniul nutriţiei în lume: peste 75 de cercetători cu PhD în trei instituţii de cercetare în domeniul nutriției şi un institut propriu de cercetări dermatologice pe lângă Universitatea din Stanford. Compania colaborează de asemenea cu peste 50 de savanți de renume mondial din instituții de vârf. Recent compania a semnat acordul de colaborare pe 25 de ani cu aceasta institutie și cu compania GenTech pentru valorificarea cercetărilor genetice(fără a fi vorba de inginerie genetică), în felul acesta ea este beneficiarul unor cercetări, care au început cu 28 de ani în urmă.
Fiți partenerul "companiei anti-aging" care în curând va fi liderul mondial al domeniului!


4.Produsele consumabile

Marile afaceri mondiale se realizează în domeniile unde produsele și serviciile sunt consumabile, ele se cer continuu. Este suficient să ne gândim la industriile cu rulaje impresionante, ca de exemplu cea alimentară, a medicamentelor, a combustibililor auto, a telefoniei mobile. Aceste produse se consumă continuu și se cer din nou, spre deosebire de cele de lungă folosință. O oală de inox de calitate se achizitionează o dată intr-o viață de om. Noi comercializăm în exclusivitate produse consumabile, iar tehnologiile unice ale companiei generează un consum continuu.
Dacă cineva se măsoară cu scanerul devine consumator pe viață al suplimentelor de calitate superioară ale companiei, deoarece dorește să-și mențină continuu nivelul atins.
Cei care achiziționează un aparat galvanic devin consumatori constanți ai consumabilelor aparatului deoarece acesta nu funcționează decât cu consumabilele specifice ale companiei. Organizând o rețea de distribuție, fiecare produs consumat în această rețea ne va aduce comisioane toată viața noastră, chiar și urmașilor noștri și o rețea bine organizată începe să se dezvolte singură, întrucât consumatorul mulțumit recomandă mai departe produsele, chiar dacă nu participă la afacere.
Trebuie să vă ocupaţi de produse care funcţionează şi care schimbă în bine viaţa oamenilor!


5.Inovația

Succesul pe termen lung în orice activitate economică este asigurat dacă o companie este în stare să-și dezvolte continuu produsele și tehnologiile și dispune de posibilități financiare ca să achiziționeze tot ce este nou și de perspectivă în domeniul său.
Compania a achiziționat în 1999 tehnologia scanerului cu 10 milioane de dolari, în următorii 3 ani a investit încă 100 de milioane pentru a realiza un scaner portabil și pentru a obține drepturile de folosință exclusivă a tehnologiei până în 2024.
În mod asemănător compania a dezvoltat unicul aparat galvanic portabil și a achiziționat, imediat după apariția primelor publicații, o tehnologie anti-aging, prima care se bazeaza pe cercetări genetice, tehnologia care acționeză asupra CAUZEI îmbătrânirii pielii.
În cele 3 instituții de cercetare din domeniul suplimenților nutritivi și în centrul dermatologic pe lângă Universitatea Stanford, peste 125 de cercetători cu doctorat, asigură îmbunătățirea continuă a calității produselor noastre.
Chiar și tehnologia de control al calității, numit 6S, constituie o inovație a companiei, menită să asigure produse de calitate superioară. Cercetarea continuă și investiția în studiile clinice dublu orb asigură introducerea de noi și noi produse în circuitul comercial.
Trebuie să vă ocupați de produse sigure, de calitate superioară, care o să vă facă cinste!

6.Momentul, sincronizarea

Compania noastră este în acest moment pe o pantă de creştere exponenţială cu o expansiune mondială de invidiat. În anii 2002-2005 a avut o creştere medie de 45%. În România firma şi-a început oficial activitatea în februarie 2006, în acest moment totul funcţionează "la cheie", produsele au fost examinate şi aprobate de ministerele de resort, logistica de comandă şi livrare a produselor funcţionează ireproşabil. Comisioanele colaboratorilor se transferă în conturile lor bancare, cu respectarea legislaţiei în vigoare. Pentru a începe afacerea nu e nevoie să fiţi persoane juridice, deoarece compania plăteşte comisioane şi persoanelor fizice, impozitând veniturile la sursă. În România şi în Europa compania este la început de drum, în acest moment începe ocuparea segmentului de piață!
Începeți o afacere în plină expansiune, călărând valul, AICI și în acest MOMENT?


7.Multiplicarea, venitul rezidual

Compania a adoptat un plan de afaceri, care a adus cele 7 firme MLM în top, ele având în comun, planul de marketing dinamic, cu desprindere. Compania noastră este însă printre foarte puţine firme din lume, care îşi plăteşte conducătorii după 6 generaţii de directori în adâncime. Compania are o rețea de peste 750.000 de distribuitori, cu 30.000 de executivi, cărora în 2010 a plătit comisioane de peste 626 milioane de dolari, dar şi mai importantă este viziunea firmei, care doreşte să devină liderul mondial al industriei de vânzări directe, plătind cel mai mare comision colaboratorilor săi. Până în prezent Compania a plătit colaboratorilor săi comisioane de peste 7 miliarde de dolari. Dacă doriți să vedeți veniturile medii realizate de conducătorii de rețea în 2010, clic pe venituri medii.
Decideți să nu mai aveţi probleme financiare! Şi nici copii Dvs.!


Deveniți Distribuitor SAU Client Preferențial!

Nimic mai simplu, vă puteți înregistra ca și Client Preferențial cu un simplu pachet de produse (suplimente sau cosmeticale) de min. 50 de puncte, care costă mai puțin de 200 de lei. Daca comandați produsele prin Programul Recompenselor Livrării Automate (ADR) veți fi scutiți de Taxa de înscriere și veți putea achiziționa toate produsele cu reduceri substanțiale(-35%) și recompense de 20% în puncte, din care puteti comanda produse.

Pentru amanunte despre comanda ADR clic aici!

Dar dacă doriți o afacere mare, rapid și multiplicabil, vă propunem să vă înregistrați ca și Distribuitor cu un pachet de produse Fast Start în sistem de microFRANCIZĂ.

CE INSEAMNĂ microFRANCIZA?

Cu o investiţie minimă de aprox. 1000 de euro (sau 500 de euro) puteţi incepe această afacere în regim TURBO, în care primul pas este obţinerea in chirie a SCANERULUI. Având acest aparat, Dvs. măsuraţi oamenii şi obţineţi din aceste măsurări un venit activ(care poate depasi 500 de euro), care vă asigură cheltuielile de construcţie a reţelei, deoarece Dvs. puteţi construi o reţea de scanere. Un scaner genereaza rulaj de produse, iar în sistemul nostru 5% din acest rulaj se plăteşte celor care l-au plasat pe piata. Venitul realizat de un scanner este in medie 200 de euro/scanner(practic echivalent cu un venit pasiv pe care-l aduce închirierea unei garsoniere). Daca aţi realizat o reţea de 10 scannere aveţi un VENIT REZIDUAL de 2000 de euro, iar daca aţi creat o reţea de 100 de scannere venitul Dvs. este de 20.000 de euro/lună. In Romania azi sunt mai putin de 150 de scannere si vor fi in jur de 4000!!! De ce este important scannerul? Pentru ca el crează o situaţie de MONOPOL care este şi monopolul Dvs.
Ce vi se pare mai ușor, să achiziționați 10 garsoniere sau să plasați pe piață 10 scanere, găsind câțiva parteneri de afacere?

Vă place mai mult domeniul de frumusețe?

Sunteți la locul potrivit. Folosind monopolurile companiei puteți crea și în acest domeniu o rețea imensă cu aceleași perspective sau puteți lucra în ambele domenii, care sunt de fapt complementare!

FLEXIBILITATEA SISTEMULUI, OFERĂ SOLUȚIE PENTRU ORICINE!
Cautați-mă, sigur vom găsi și varianta ACCESIBILĂ pentru Dvs.!
Sunați-mă ACUM!


Ce conţine pachetul FRANCIZĂ?

- Un pachet de produse(suplimente și cosmeticale, inclusiv aparatul galvanic) la preţ promoţional, cu o reducere de 15% din prețul de depozit, Pachetul Fast Start
- O pagină de business My Office
- Tot know-how-ul necesar, inclusiv pachetul de instruire al sistemului de eficiență, SystemSeven
- Biletul de intrare la seminarul international

SUNTEM SINGURA FIRMA DIN LUME DIN CELE PESTE 5000 COMPANII PRODUCĂTOARE DE SUPLIMENTE NUTRITIVE, CARE PUTEM DEMONSTRA PRIN MĂSURARE ŞTIINŢIFICĂ CALITATEA PRODUSELOR NOASTRE!

Care este oferta noastră pentru cei care pot lua decizia de a începe această activitate în echipa noastră?

Intraţi într-o echipă condusă de specialişti cu o vechime de 15 ani în afaceri MLM.

VĂ OFERIM UN SISTEM LA CHEIE cu materiale de start, instruire pentru a începe afacerea, prezentări săptămânale, întâlniri lunare şi din patru în patru luni posibilitatea de a întâlni cei mai mari specialişti ai afacerii în cadrul conferinţelor internaţionale numite Olimpiada Succeselor.

Aveţi asistenţă tehnică, prin toate mijloacele de comunicare (telefon,fax,internet), asigurată între orele 9.00-24.00. Vă ajutăm cu prezentări, materiale, instruiri, scaner, ca să deveniţi un conducător de reţea(director executiv) cât mai repede posibil - dacă şi Dvs. doriţi şi faceţi ceea ce trebuie, chiar şi în două luni. Singura cerinţă :

URMAŢI SISTEMUL - FOLLOW THE SYSTEM!

Ce însă este UNIC în oferta noastră? Faptul că vă punem la dispoziţie GRATUIT, în momentul în care vă calificaţi, tot know-how-ul necesar începerii afacerii pe internet în 52 de ţări. Gândiţi-vă că cele mai bune produse din lume nu sunt comercializate încă prin online marketing. Numai 1% din site-uri cunosc principiile acestui tip de valorificare!

Deviza noastră, experimentată pe parcursul celor 15 ani de MLM:

Succesul nostru începe cu succesul Dvs.!

NU EZITAŢI, OPORTUNITĂŢILE NU AŞTAPTĂ! INFORMAȚI-VĂ, OBŢINEŢI TOATE INFORMAŢIILE, LUAŢI O DECIZIE ŞI PORNIŢI IMEDIAT!

DE LA NOI PUTEȚI OBȚINE AJUTORUL MAXIM POSIBIL!

Adresați-vă direct cu orice întrebare, dorinţă, observaţie la: info@antioxidanti.com cu subiectul "Colaborare", iar dacă doriţi să ne cunoaşteţi, daţi un clic pe linkul "Cine suntem" din meniul principal din subsolul paginii!

Dacă, pe baza informaţiilor pe care le-aţi obţinut, doriţi să vă înregistraţi în reţea vă rugăm să citiţi instrucţiunile de pe pagina următoare, de pe care puteţi accesa direct site-ul companiei: Înregistrare

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanţi, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!

Înapoi pe pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult