Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Tratamentul de celulită cu aparat galvanic

Scăpați definitiv de celulită!


Orice tratament pe care l-ați făcut până acum a tratat efectul îmbătrânirii,
ACUM puteţi trata cauza!

De mai bine de 50 de ani, profesioniştii centrelor spa şi cei ai saloanelor de înfrumuseţare au folosit curenţii galvanici în tratamentele de învigorare şi energizare a pielii. Sofia Loren arată atât de tânără pentru că a beneficiat încă din tinerețe de aceste tratamente galvanice.

Acum compania noastră a introdus tratamentul galvanic în cosmetică pentru a introduce în profunzimea pielii ingredientele speciale, încărcate cu sarcină, care vor acționa în profunzimea pieli, eliminând cauza îmbătrânirii și refăcând structura inițială a pielii! Absorbţia ingredientelor creşte astfel cu 70%!

Aparatul galvanic constituie un salon cosmetic în poșeta Dvs.! Acum, nu mai aveţi nevoie de programare pentru:
• a vă întreţine tenul,
• a revitaliza pielea capului şi a regenera părul,
• a scăpa de celulită.

Cu acest aparat galvanic portabil multifuncțional vă puteţi bucura de aceleaşi tratamente benefice în intimitatea căminului Dvs.!

Aceste ingrediente:
• refac structura de elastină şi colagen a pielii feţei,
• blochează activitatea enzimei responsabile pentru îmbătrânirea pielii,
• revitalizează şi regenerează rădăcina părului,
dizolvă depunerile de grăsime şi elimină celulita.


Studiați cele 6 videoclipuri despre aparatul galvanic și reveniți aici ca să aflați modalitatea de a obține aceste produse cosmetice de vârf în cele mai avantajoase condiţii și la la cele mai mici preţuri!

Înainte de a accesa pagina companiei, unde veţi putea obţine toate informaţiile despre companie, despre produse şi unde veţi putea comanda toate produsele, vă rugăm să CITITI CU ATENŢIE instrucţiunile de mai jos!

1. Pentru a obţine toate avantajele înregistraţi-vă ca şi "Client preferențial" sau "Distribuitor".

În ambele cazuri veţi putea comanda produsele la preţ de distribuitor(en-gros), cu o reducere de 35% din preţul cu amănuntul. Ca şi distribuitor puteţi intra în afacere şi puteţi înscrie(sponsoriza) alţi distribuitori.

2. Înscrieţi-vă în programul special al Recompenselor Livrării Automate (Automatic Delivery Rewards = ADR) pentru că:

• Beneficiaţi de preţuri ADR unice.
• Câştigaţi până la 30% în puncte de produse din achiziţiile făcute.
• Economisiţi cel puţin 50% din taxele de expediere şi manipulare gestinonându-vă comanda online

Pentru a primi beneficiile ADR, comanda ADR trebuie să fie de minim 50 PSV (Volum Personal din Vânzări)după discount.

În felul acesta veţi obţine următoarele avantaje:
a, În primul an veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, iar în lunile următoare, o reducere de 30%, din preţul de en-gros, pentru toate comenzile ulterioare, cu condiţia de a achiziţiona lunar, în mod continuu produsele firmei.

b, Prin înscrierea prin ADR sunteţi scutit de taxa de înscriere, deci veţi obţinePachetul sponsorului, în valoare de 50 RON, GRATUIT, cu multe informaţii preţioase despre produse şi afacere. Obs.: Participarea la afacere nu este obligatorie, chiar dacă v-aţi înscris ca şi distribuitor, dar acest statut vă oferă oricând, ulterior, să demaraţi propria Dvs. afacere. Pentru informaţii suplimentare despre afacere vizitaţi: Oportunitatea de afacere!

3. Dacă, pe baza informaţiilor pe care le-aţi obţinut, doriţi să vă înregistraţi în reţea vă rugăm să citiţi instrucţiunile de pe pagina următoare, de pe care puteţi accesa direct site-ul companiei: Înregistrare


Un exemplu de calcul pentru produsul nostru cu extract de Cordiceps sinensis, care poate elimina "foamea de dulce" din viața Dvs., vă poate ajuta să slăbiți fără efort și să preveniți diabetul de tip II:

preț cu amănuntul: 152,10 lei
preț ADR: 111,14 lei
puncte recompensă: în valoare de cca 22 lei(se scade din valoarea comenzii din luna următoare)
transport: 18,60 lei (tarif GLS-se aplică per pachet)
deci în loc de 170,70 lei produsul in final ne va costa 107,70 lei, rezultând o economie de 63 lei

Cu orice întrebare, dorinţă, observaţie vă rugăm să ne contactaţi prin email la: info@antioxidanti.com sau prin telefon: 0744-636519 sau 0264-438809 sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar

Pentru a scăpa DEFINITIV de celulită, este de asemenea foarte important să avem un nivel adecvat al capacităţii antioxidante a pielii noastre, pentru că antioxidanţii frânează procesul de îmbătrânire, deci constituie "elixirul tinereţii". Creşterea nivelului antioxidant vă va ajuta să scăpaţi de această problemă care vă crează coşmaruri. Ştiţi care este nivelul sistemului Dvs. antioxidant?

Dr. Lester Packer: TREBUIE SĂ CUNOAŞTEM NIVELUL NOSTRU DE ANTIOXIDANŢI! Nimic mai simplu, îl putem afla cu ajutorul scanerului, iar din acest moment, cu ajutorul acestui parametru, veţi putea monitoriza sănătatea Dvs.!

Întrebarea firească este: ce avem de făcut ca să atingem o valoare convenabilă?

Nimic mai simplu: schimbaţi-vă modul de viaţă şi alimentaţie, eliminaţi factorii nocivi din viaţa Dvs., inclusiv stresul, faceţi mişcare, consumaţi zilnic de 5-6 ori legume şi fructe crude.

Desigur aceste schimbări nu sunt simple şi la îndemâna oricui. Avem însă o soluţie simplă pentru omul modern, cu rezultate imediate, şi anume: pe lângă cele de mai sus, suplimentaţi-vă hrana zilnică cu suplimente nutritive de calitate, despre care citiţi pe pagina noastră: Antioxidanţii şi sănătatea .

De unde stiţi dacă au efect suplimentele pe care le consumaţi? Astăzi, scanerul demonstrează, prin măsurare, calitatea produselor noastre, pentru că aflați valoarea Dvs. prin măsurare, noi vă oferim soluția cea mai la îndemână, adică suplimentele noastre de calitate superioară și vă remăsurăm ulterior ca să demonstrăm că aceste ingrediente s-au asimilat în celulele Dvs.!

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanţi, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!

First Name:

Last Name:

Email:


Înapoi la pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult