Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Greutatea ideala. Programul de slabire

Un program de slabire corect: controlează pofta de carbohidraţi, intensifică arderea, reface funcţiile metabolice ale organismului


Motto: Toate curele de slăbire îngraşă!

De se întâmplă acest lucru?

Pentru că, în majoritatea cazurilor, se acţionează pe o singură linie şi se doreşte obţinerea de rezultate spectaculoase prin focalizarea numai pe UN singur aspect al controlului de greutate. Organismul nostru adaptează şi crează mecanisme de apărare care anihilează efortul de scădere a greutăţii. Pe deasupra intervine şi stresul organismului, pe care îl compensăm, de obicei, mâncând.

Programele de succes pentru slăbire sunt:
# Flexibile
# Sustenabile
# Adaptabile
# Cuplate cu un mod de viaţă sănătos, care include:
- Exerciţiile fizice
- Controlul stresului
- Înţelegerea motivelor psihologice pentru supraalimentaţie
- Mecanismul pentru o modelare potrivită a corpului
- Alimente reale pentru a forma obiceiuri de alimentaţie sănătoasă pe termen lung.

După o experienţă de peste 10 ani cercetătorii nostri au ajuns la concluzia că trebuie să acţionăm simultan pe multiple planuri, asupra mai multor mecanisme metabolice, pentru a aduce organismul, din aproape în aproape, într-o nouă stare de echilibru.
Dacă, pe lângă acţiunea multiplă a programului de slăbire se aplică o dietă adecvată, cu multe fructe şi legume, săracă în calorii şi cât se poate de disociată, efectul rămâne definitiv şi nu va apare "efectul de recul", adică revenirea la starea iniţială, sau chiar "câştigarea" cîtorva kilograme în plus.

Programul de slabire se realizeză prin:

1.activarea proceselor metabolice prin aportul tuturor ingredientelor necesare bunei funcţionări a organismului cu un produs multicomponent care conține peste 100 de micronutrienți din care peste 40 sunt antioxidanți

2.creşterea termogenezei sau intensificarea proceselor de ardere cu ajutorul extractului de ceai verde

3.refacerea echilibrului de acizi graşi polinesaturaţi din organism folosind produse cu conținut controlat de acizi grași Omega 3 de calitate

4.controlul poftei de carbohidraţi prin activarea receptorilor de glucoză a căror acţiune este reechilibrarea metabolismului glucidic şi transformarea glucidelor nu în grăsime ci în energie cu ajutorul unui extract de Cordiceps sinensis.

Atenție! Preţurile pe care le vedeţi sunt preţuri cu amănuntul, citiţi mai jos cum puteţi cumpăra produsele noastre cu reduceri substanţiale.
Despre acţiunea celui mai important component al acestui program, extractul de ciupercă Cordiceps, vă rog să citiţi articolul apărut într-o revistă de prestigiu din SUA:

Woman's World.

ATENŢIE! Evident, programul de slăbire va avea un succes deplin, dacă urmaţi o dietă adecvată (Vă stăm la dispoziţie cu sfaturi pentru a vă arăta cum puteţi slăbi fără a suferi de foame!) şi un program zilnic de mişcare (de ex. 1/2 oră de plimbare).

De ce reprezintă acest program o mare diferenţă? Pentru că ţine cont de procesele metabolice care duc la apariţia supragreutăţii şi reface echilibrul natural al organismului fără diete insuportabile. Deviza noastră este: slăbeşte mâncând!

Dacă, după toate aceste informaţii, doriţi să faceţi o comandă, noi vă ajutăm să cumpăraţi aceste produse la cel mai mic preţ, adică cu o reducere începând cu 35% și chiar de 55% din preţul de vânzare cu amănuntul.

1. Pentru a obţine toate avantajele înregistraţi-vă ca şi "Client preferențial" sau "Distribuitor".

În ambele cazuri veţi putea comanda produsele la preţ de distribuitor(en-gros), cu o reducere de 35% din preţul cu amănuntul. Ca şi distribuitor puteţi intra în afacere şi puteţi înscrie(sponsoriza) alţi distribuitori.

2. Înscrieţi-vă în programul special al Recompenselor Livrării Automate (Automatic Delivery Rewards = ADR)pentru că:

• Beneficiaţi de preţuri ADR unice.
• Câştigaţi până la 30% în puncte de produse din achiziţiile făcute.
• Economisiţi cel puţin 50% din taxele de expediere şi manipulare gestinonându-vă comanda online

Pentru a primi beneficiile ADR, comanda ADR trebuie să fie de minim 50 PSV (Volum Personal din Vânzări)după discount.

Un exemplu de calcul pentru extractul de Cordiceps:
preț cu amănuntul: 148,08 lei
preț ADR: 102.77 lei
puncte recompensă: în valoare de 20,55 lei(se scade din valoarea comenzii din luna următoare)
transport: 13,08 lei (se aplică per pachet)
deci în loc de 161.16 produsul in final ne va costa 95.30 lei


Vedeti ce avantaje puteti obtine accesand linkul: Comparatie de pret

În felul acesta veţi obţine următoarele avantaje:
a, În primul an veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, iar în lunile următoare, o reducere de 30%, din preţul de en-gros, pentru toate cumpărăturile ulterioare, cu condiţia de a achiziţiona lunar, în mod continuu produsele firmei.

b, Prin înscrierea prin ADR sunteţi scutit de taxa de înscriere, deci veţi obţinePachetul sponsorului, în valoare de 50 RON, GRATUIT, cu multe informaţii preţioase despre produse şi afacere. Obs.: Participarea la afacere nu este obligatorie, chiar dacă v-aţi înscris ca şi distribuitor, dar acest statut vă oferă oricând, ulterior, să demaraţi propria Dvs. afacere. Pentru informaţii suplimentare despre afacere vizitaţi: Oportunitatea de afacere!

3. Vă rugăm să accesaţi pagina noastră aici, alegeţi ţara, alegeţi "INCEPETI" şi urmaţi instrucţiunile!

Cu orice întrebare, dorinţă, observaţie vă rugăm să ne contactaţi prin email la: info@antioxidanti.com sau prin telefon: 0744-636519 sau 0264-438809 sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanţi, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!
First Name:

Last Name:

Email:


Înapoi la pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult