Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Antioxidánsok = egészség, fiatalság, szépség


A wellness-ipar: a XXI. SZÁZAD LEGNAGYOBB ÜZLETI LEHETŐSÉGE -
- a következő 1000 milliárd dolláros üzlet


De miért választaná épp a mi cégünket a világon működő nagyon sok(látszólag hasonló) lehetőség közül?

A. Azért mert a mi cégünk megfelel annak az 5 kritériumnak, amelyek nélkül nem beszélhetünk hosszútávú, modern, 21. századi vállalkozásról.


1. TREND: a mai világ első számú, a legnagyobb növekedést biztosító trendje a wellness ipar, amely megelőzéssel és az öregedés lassításával foglalkozik, és amelynek globális forgalma naponta 250 millió dollárral nő!

2. FOGYASZTÁSI TERMÉKEK: ha nagy üzletet akar létrehozni, hosszú távon, foglalkozzon olyan termékekkel amelyeket naponta megvásárolnak(pl. élelem, gyógyszer, üzemanyag, telefonperc), a mi esetünkben ezek a természetes táplálék-kiegészítők, illetve az öregedésgátló kozmetikumok és technológiák.

3. MONOPÓLIUMOK: legyen egyedülálló a piacon, konkurrencia nélkül. Cégünk három globális monopólium tulajdonosa, amelyek segítségével ön egy globális üzletet építhet fel, mivel ezek a monopóliumok az Öné is lehetnek! Ezek az antioxidáns szint mérésére szolgáló szkenner, a "ráncvasaló" vagyis a hordozható galvánizáló készülék és a genetikai kutatáson alapuló öregedésgátló technológia.

4. A VILÁG ÉLVONALÁBAN LEVŐ CÉG munkatársa lehet, amely az innováció, kutatás és gazdasági fejlődés szempontjából egyedülálló teljesítménnyel bizonyított a gazdasági krízis éveiben is. Érdemes megtekintenie a cég részvényeinek alakulását a NewYork-i tőzsdén az utóbbi 5 évre, kattintson az alábbi linkre, és állítsa át a grafikont 5 évre: NYSE

5. HOSSZÚTÁVÚ PASSZIV JÖVEDELEM megvalósításának a lehetősége, egy "mikrofranchise" rendszeren alapuló fogyasztói hálózat létrehozásával. Hogy mennyit kereshet nálunk az elsősorban Öntől függ, alább megtekintheti a cég honlapján közölt átlagjövedelmeket, átlagban az itt közölt legmagasabb üzleti szint átlagosan 3-5 év alatt valósul meg: átlagkeresetek
A cégünk nemrég jelentette be, hogy immár 700 milliomos munkatárssal rendelkezik és minden hatodik napon egy újabb munkatárs éri el ezt az állpotot. Lásd az alábbi videót:
700 milliomos

B. Azért, mert ha minket választ, segítségére leszünk abban, hogy Ön is megvalósítsa a saját online marketing üzletét.


És mindezt INGYEN! Minket ezért a cég fog megfizetni, Önnek szinte semmibe sem kerül. Gondolkozzon el rajta, hogy a világ e csúcstermékeit Magyarországon még NAGYON KEVESEN forgalmazzák online marketing rendszerben. Ön a cégtől megvásárolhatja, saját működő online üzletét! Önnek is lehet hivatalos honlapja a saját adataival, tekintse meg alább a miénket: www.drfodor.nsedreams.com. Nézze meg kik vagyunk és vegye fel velünk a kapcsolatot!


Turbózza fel szervezete vitalitását

genetikai kutatásokon alapuló természetes táplálékkiegészítővel


A vitalitás három dimenziójának előmozdítása:

Fizikai erőnlét
Szellemi képességek és
Szexuális vágy (libidó)!


Cégünk piacra dobta az első olyan táplálékkiegészítőt, amely képes regenerálni a mitokondriumokat (a sejtek erőműveit). A több mint 20 éve elindított genetikai kutatások eredményeként sikerült az emberi genomból azonosítani 52 gént, amelyek a mitokondrium működési paramétereit szabályozzák. A további kutatások során cégünk összeállított egy olyan természetes anyagokból álló terméket, amely képes visszaállítani, újraéleszteni és megújítani ezeket a géneket, és ezáltal többletenergiát termelni a szervezetben.

Ez az egyedülálló technológia 2010-ben megkapta az amerikai üzleti élet legmagasabb kitüntetését(American Business Award).

A technológia részletes bemutatása és letöltése érdekében kattintson az alábbi linkre: vitalitás

Antioxidánsok az egészségkárosító szabadgyökök ellen

A "fiatalság elixírje": az antioxidánsok. A krónikus betegségek megelőzése és az öregedési folyamat lassítása. Természetes kozmetikumok, anti-aging technikák, "ráncvasalás".


Szeretnénk Önöknek hasznos tanácsokkal, információkkal segítséget nyújtani, hogy a jelenlegi árudömpingben megtalálják azokat a megoldásokat, amelyek minőségi termékekkel, a lehető legjobb minőség/ár tényezővel hozzásegítsék Önöket a saját és családjuk egészségének megőrzéséhez, a krónikus betegségek megelőzéséhez és az öregedési folyamatok lasssításához. Elsődleges célunk az, hogy ingyenes tanácsadással, segítségükre és szolgálatukra legyünk.

Amennyiben a minőségi táplálék-kiegészítőkről, antioxidánsokról, természetes egészség-megőrző megoldásokról vagy a természetes alapanyagú kozmetikumokról, anti-aging megoldásokról, egyedülálló fiatalító technológiákról szeretne további céges információkat kapni, kattintson ide. A termékkatalógust megtekintheti itt.

Figyelem! A feltüntetett árak kisker árak, de amennyiben Ön regisztrál a rendszerben láthatóvá válnak a hűséges vásárlói árak, amelyek 35%-kal alacsonyabbak!
Ahhoz, hogy minden információhoz hozzáférjen regisztrálnia kell. Kattintson az INDULÁS gombra és regisztráljon.

Regisztrálhat mint elsőbbségi vásárló(preferred costumer), de tanácsosabb új üzletépítő(disztribútor)-ként regisztrálnia mert, anélkül, hogy ez bármilyen elkötelezettséget jelentene, bármikor lehetővé teszi, hogy Ön is a cégünk üzletépítője legyen. Természetesen az üzletépítőkkel szemben magasabb követelményeket támasztunk, de komolyan akarjuk venni azt a tényt, hogy aki NAGY ÜZLETET akar, annak valamennyit be kell fektetnie az üzletbe. Mi már rendekezünk mindazzal az információval, amelynek a segítségével Ön, akár néhány hónap alatt SZÁMOTTEVŐ PASSZIV JÖVEDELMET valósíthat meg!

Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk Önnek abban, hogy minden kedvezményt megkapjon a cégtől, az utólagos 20%-os kedvezményt is!


Végül, de nem utolsó sorban, engedje meg, hogy feltegyek egy kérdést:

Mennyi az Ön antioxidáns szintje?
Most még szinte természetes, hogy nem tudja, pedig orvosi körökben már kezd szinte általánosan elfogadott nézeté válni, amit klinikai tanulmányok is alátámasztanak, hogy a cégünk kizárólagos tulajdonában levő szkenner a szervezetünk egyik legfontosabb biomarkerét, az antioxidáns szintjét méri. A Nobel-dijas(1930) elven alapuló készülék (Raman-spektrométer) segítségével 2 perc alatt megmérhetjük ezt a nagyon fontos paramétert, amelynek értéke egyenesen arányos az Ön szervezetének védelmi állapotával és áttételesen az Ön várható életkorával. Amennyiben Ön is üzletépítővé válik, a cég rendelkezésére bocsájtja ezt a fantasztikus eszközt, amellyel könnyüvé válik ez a tevékenység. Ne feledje, hogy csak mi vagyunk abban a helyzetben, hogy tudományos méréssel tudjuk bizonyítani termékeink minőségét!

Amennyiben Ön a cégünk termékeit rendszeresen fogyasztja három havonta, ingyenesen, mérjük az antioxidáns szintjét és monitorozzuk az egészségi állapotát!

Bármilyen kérdése, óhaja lenne kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a köv. E-mail címen: info@antioxidanti.com vagy telefonon: GSM: 00-40-744-567.188, Romtelecom: 00-40-264-43.88.09 - dr.Fodor Alpár, esetleg Skype-on illetve Yahoo Messengeren: fodoralpar.

Ha további információkat szeretne rendszeresen kapni tőlünk, teljesen INGYEN, a táplálkozásról, egészségről, antioxidánsokról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre:

First Name:

Last Name:

Email:Vissza a főoldalra
Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult