Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

ÎNREGISTRARE


Deveniți un client preferențial sau un distribuitor!


Înainte de a accesa pagina companiei, unde veţi putea obţine toate informaţiile despre companie, despre produse şi unde, după ce vă înregistraţi, veţi putea comanda toate produsele la un preţ promoţional, vă rugăm să CITITI CU ATENŢIE instrucţiunile de mai jos!

1. Pentru a obţine toate avantajele înregistraţi-vă ca şi "Client preferențial" sau "Distribuitor".

În ambele cazuri veţi putea comanda produsele la preţ de distribuitor(en-gros), cu o reducere de 35% din preţul cu amănuntul. Ca şi distribuitor puteţi intra în afacere şi puteţi înscrie(sponsoriza) oricând alţi distribuitori.

2. Înscrieţi-vă în programul special al Recompenselor Livrării Automate (Automatic Delivery Rewards = ADR) pentru că:

• Beneficiaţi de preţuri ADR unice.
• Câştigaţi până la 30% în puncte de produse din achiziţiile făcute.
• Economisiţi cel puţin 50% din taxele de expediere şi manipulare gestinonându-vă comanda online

Pentru a primi beneficiile ADR, comanda ADR trebuie să fie de minim 50 PSV (Volum Personal din Vânzări) după discount.

În felul acesta veţi obţine următoarele avantaje:

a, În primul an veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, iar în lunile următoare, o reducere de 30%, din preţul de en-gros, pentru toate cumpărăturile ulterioare, cu condiţia de a achiziţiona lunar, în mod continuu produsele firmei. Aceste reduceri apar sub formă de puncte de răscumpărare, în pagina Dvs. ADR, luna următoare.

b, Prin înscrierea prin ADR sunteţi scutit de taxa de înscriere, deci veţi obţinepachetul sponsorului(Business Portfolio), în valoare de 75 RON, GRATUIT, cu multe informaţii preţioase despre produse şi afacere.

Obs.: Participarea la afacere nu este obligatorie, chiar dacă v-aţi înscris ca şi distribuitor, dar acest statut vă oferă oricând, ulterior, să demaraţi propria Dvs. afacere. Pentru informaţii suplimentare despre afacere vizitaţi: Oportunitatea de afacere!

3. Vă rugăm să accesaţi pagina noastră oficiala aici, alegeţi "ÎNSCRIETI-VĂ", la pagina următoare dați un clic pe "înscrieți-vă acum" şi completeți formularul, trecând la "ID-ul distribuitorului sponsor" codul nostru: ROW8847370 după care urmaţi instrucţiunile!

Cu orice întrebare, dorinţă, observaţie vă rugăm să ne contactaţi prin email la: info@antioxidanti.com sau prin telefon: 0744-636519 și 0264-438809 sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar

4. Înainte de a trece la înregistrare vă rog sa citiţi, eventual chiar să tipăriti instrucţiunile care urmează:

PASUL 1: Înregistrare
o Accesaţi pagina noastră oficiala aici, alegeţi "ÎNSCRIETI-VĂ"
o Din pagina "Începeți" dați un clic pe "înscrieți-vă acum" şi completeți formularul, trecând la "ID-ul distribuitorului sponsor" codul nostru: ROW8847370
o La introducerea informaţiilor aplicantului, toate rubricile cu litere îngroşate(bold) sunt obligatorii
o Bifați casuta de acord pentru Politici si proceduri
o Verificati atent informaţiile contului Dvs., după care treceţi mai departe
o La "Pasul 2: Taxa de inscriere" este bine să alegeţi a doua varianta B: ADR
o Dacă nu alegeţi una din cele patru pachete ADR de înscriere, mergeţi mai departe la "Cosul Dvs."şi adăugaţi produsele selectate la coş(valoarea pentru Business Portfolio va dispare ulterior cand veti avea 50 de puncte in comanda ADR) in momentul in care bifati casuta din dreptul produsului pentru comanda ADR
o Adăugarea de produse se face introducând primele trei litere ale produsului sau codul de produs din Lista de prețuri
o La "Optiunile Livrarii Automate" selectați data livrării și bifați căsuța de acord cu condițiile ADR
o La "Sumarul comenzii" verificați toate valorile din comanda și selectați modalitatea de plata: prin virament
o La "Data procesării" selectați datele de livrare a comenzilor ADR, modificările ulterioare ale conţinutului comenzii ADR le puteți efectua cu 5 zile înaintea datei de livrare, dar nu mai târziu de data de 20 a lunii.
o Completati la "Expediere" adresa de livrare (daca este diferită de adresa Dvs.)
o La "Facturare" trebuie să specificaţi modalitatea de plată "Prin virament"
o Puteţi plăti numai cu card virtual (electronic sau cu caractere embosate)
o Trimiteţi comanda: "Depunere" și notati nr. de comanda, care incepe cu 004...
o Puteţi plăti în trei moduri:
1. La CEC, pe formular Cashlink in contul Nuskin Enterprises SRL deschis la Citi Bank: RO38 CITI 0000 0007 2473 1031 după ce obţineţi un nr. de comandă de 10 cifre: 004...
2. Cu card virtual(cu litere embosate sau electronic), pentru asta sunaţi 0800895185, număr gratuit in reţeaua Romtelecom şi cereţi de la operator efectuarea plăţii, având la îndemână ID-ul Dvs.: ROW8...
Daca nu aveti telefon Romtelecom, intrati pe pagina Nu Skin Romania, dati clic pe Ajutor si alegeti din meniul care apare "Asistenta telefonica gratuita", treceti nr. Dvs de fix sau mobil fara 0 in fata si asteptati sa fiti chemat fara a inchide fereastra.
3. Prin transfer bancar in contul Nuskin Enterprises SRL deschis la Citi Bank: RO38 CITI 0000 0007 2473 1031
Vă rog să nu ezitaţi să ne contactaţi cu orice problemă sau întrebare prin mail info@antioxidanti.com prin mobil: 0744-636519 resp. prin tel/fax: 0264-438809 sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar.

Vă stăm la dispozitie între orele 9.00-20.00 și vă ajutăm cu cea mai mare plăcere ca să obţineţi produsele minunate ale companiei la cele mai mici preţuri!!

OBSERVAŢIE: Compania noastră şi-a luat toate măsurile de siguranţă în ce priveşte plata cu card virtual! Sistemul funcționează fără cusur în cele 52 de țări pornite oficial!


Înapoi pe pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult