Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Miracolul antioxidant


Dr. Lester Packer: Nivelul de antioxidanti - o caracteristica a sistemului nostru imunitar


"Ce aţi zice dacă am afirma că există o pilulă care vă menţine inima puternică, mintea ascuţită şi corpul tânăr până la şaptezeci, optzeci, nouăzeci de ani şi chiar mai mult de atât? Sau dacă v-am spune că există o pilulă care vă prelungeşte viaţa şi vă îmbunătăţeşte viaţa sexuală? Dar dacă v-am spune că există o pilulă care previne cancerul? Ce aţi mai zice de o pastilă care vă păstrează pielea elastică şi fără riduri? Aţi crede că am fost victima unei dorinţe iluzorii? Un vis ciudat pentru viitor despre un medicament care urmează să fie descoperit? Nu sunt o astfel de victimă. Sunt un om de ştiinţă serios, iar pastilele despre care vorbesc nu doar că există, dar sunt şi la îndemână."

"Vorbesc despre antioxidanti, o familie de vitamine, minerale şi alte elemente nutritive pe care le-am studiat intr-o mare parte din cei 70 de ani pe care îi am. Antioxidanţii sunt un grup de compuşi produşi de organism şi care apar în mod natural în multe alimente. Antioxidanţii lucrează împreună în organism pentru a menţine sănătatea şi vigoarea în ultimele decenii de viaţă. Ei fac aceasta protejându-ne de răul produs de radicalii liberi care ne pot distruge ţesuturile şi celulele sănătoase. Organismul produce radicali liberi în cursul normal al producerii energiei, însă există şi substanţe în mediul nostru înconjurător - anumite chimicale, fum, elemente poluante, radiaţia solară - care stimulează producerea de radicali liberi. Nu subestimaţi ameninţarea pe care radicalii liberi o reprezintă la adresa sănătăţii şi bunăstării noastre. Oamenii de ştiinţă cred că radicalii liberi sunt factorii cauzatori în aproape toate bolile cunoscute, de la boli de inimă la artrită, cancer sau cataractă. De fapt, radicalii liberi sunt vinovaţii majori chiar în procesul de îmbătrânire."

Din fericire în organismul nostru există o reţea de antioxidanti, o adevărată armată, care este menită să ne apere, să ne protejeze de acţiunea radicalilor liberi. Sutele de componente ale acestui sistem antioxidant acţionează sinergic ca să asigure protecţia organismului nostru pe termen lung. Astăzi, cu ajutorul unui spectrometru Raman portabil, numit scaner, potenţialul sistemului nostru antioxidant se poate măsura simplu, noninvaziv şi valoarea măsurată va fi o măsură a capacităţii de apărare a organismului nostru împotriva factorilor nocivi, o măsură a stării noastre de sănătate. Întrebarea firească este: ce avem de făcut ca să ajungem la o valoare convenabilă, ?

Nimic mai simplu: schimbaţi-vă modul de viaţă şi alimentaţie, eliminaţi factorii nocivi din viaţa Dvs., inclusiv stresul, faceţi mişcare, consumaţi zilnic de 5-6 ori legume şi fructe crude.

Desigur aceste schimbări nu sunt simple şi la îndemâna oricui. Avem însă o soluţie simplă pentru omul modern, cu rezultate imediate, şi anume: pe lângă cele de mai sus, suplimentaţi-vă hrana zilnică cu suplimente nutritive de calitate, despre care citiţi pe pagina noastră: Antioxidanţii şi sănătatea .

De unde stiţi dacă au efect suplimentele pe care le consumaţi? Astăzi, scanerul demonstrează, prin măsurare, calitatea produselor noastre, deoarece noi vă măsurăm inițial nivelul de antioxidanți, vă oferim soluțiile pentru a îmbunătăți acestă valoare, după care vă remăsurăm !

Dr. Lester Packer: TREBUIE SĂ CUNOAŞTEM NIVELUL NOSTRU DE ANTIOXIDANŢI! Nimic mai simplu, îl putem afla cu ajutorul scanerului , iar de aici înainte cu ajutorul acestui parametru veţi putea monitoriza sănătatea Dvs.!

Vă puteţi adresa cu orice întrebare, dorinţă, observaţie prin email la: info@antioxidanti.com sau mă puteţi contacta direct: Dr. Fodor Alpar, 0744-567.188, Skype sau Yahoo Messenger: fodoralpar

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanti, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!

First Name:

Last Name:

Email:


Înapoi la pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult