Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Măsurarea non-invazivă a nivelului de antioxidanţi


Spectrometrul Raman portabil, scannerul, al cărui principiu de măsurare a fost premiat în 1930 cu premiul Nobel, a fost prezentat în 2002 septembrie, la Universitatea din Utah. În 2005 aparatul a adus companiei noastre, care a realizat investiţia, cel mai mare premiu economic al SUA, American Business Awards, pentru cea mai inovatoare companie.

Doriţi să faceţi cunoştinţă cu această descoperire, care reprezintă o adevărată revoluţie? Noi dorim să vă ajutăm ca să fiţi măsurat cât mai aproape de domiciliul Dvs. Dacă doriţi să aflaţi cele mai convenabile soluţii pentru ca să puteţi îmbunătăţi imediat valoarea Dvs. noi vă stăm la dispoziţie cu sfaturi şi consultaţii, oferindu-vă produse(suplimente nutritive de calitate), cu care vă puteţi îmbunătăţi valoarea Dvs.! Dacă doriţi, puteţi fi monitorizat tot timpul şi astfel veţi avea în mod continuu o imagine generală asupra stării Dvs. de sănătate!

Pentru a afla unde puteţi fi măsurat, sunati-ne: 0744-567188 sau 0264-438809 sau trimiteți un mail la info@antioxidanti.com şi veţi obţine locaţiile, datele şi orele la care reprezentanţii noştri vă stau la dispoziţie în diversele oraşe ale ţării.

Scala de măsurare este intre 10.000 şi 60.000 de unităţi relative(1000ur=0,04mcg/ml), media pentru Romania este de 24.000, iar media fumătorilor este 16.000. După părerea cercetătorilor noştri domeniul de dorit începe la 40.000. După afirmațiile lui Richard Cutler, fost director al Institutului de Gerontologie din Washington:
"Cantitatea de antioxidanţi din organismul tău este direct proporţională cu speranţa ta de viaţă".
Îmbunătăţind valoarea noastră putem preveni 80% din bolile uzuale, care în marea lor majoritate, începând cu "ucigaşii nr.1 şi 2, cancerul şi bolile cardiovasculare, sunt boli de carenţă, datorate deficienţelor nutritive din organismul nostru şi în mod special deficienţelor sistemului de protecţie antioxidantă.

Întrebarea firească este: care e modalitatea de a ajunge la o valoare convenabilă, ce avem de făcut?

Nimic mai simplu: schimbaţi-vă modul de viaţă şi alimentaţie, eliminaţi factorii nocivi din viaţa Dvs., inclusiv stresul, faceţi mişcare, consumaţi zilnic de 5-6 ori legume şi fructe crude.

Desigur aceste schimbări nu sunt simple şi la îndemâna oricui. Avem însă o soluţie simplă pentru omul modern, cu rezultate imediate, şi anume: pe lângă cele de mai sus, suplimentaţi-vă hrana zilnică cu suplimente nutritive de calitate, despre care citiţi pe pagina noastră: Antioxidanţii şi sănătatea .

De unde stiţi dacă funcţionează (dacă au efect) suplimentele pe care le consumaţi? Astăzi, scanerul demonstrează, prin măsurare, calitatea produselor noastre!

Dr. Lester Packer: TREBUIE SĂ CUNOAŞTEM NIVELUL NOSTRU DE ANTIOXIDANŢI! Nimic mai simplu, îl putem afla cu ajutorul scanerului, iar de aici înainte cu ajutorul acestui parametru veţi putea monitoriza valoarea Dvs.!

Pentru informatii suplimentare despre acest aparat "minune" click aici

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanţi, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!First Name:

Last Name:

Email:


Înapoi la pag. principalăOportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult