Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Suplimente nutritive de calitate

Antioxidanţii şi sănătatea


Conform unui studiu amplu publicat în JAMA (Journal of the American Medical Association), unul din cele mai recunoscute jurnale medicale din lume:

“...majoritatea oamenilor nu consumă cantitatea necesară de vitamine la mesele obişnuite. Testele aleatoare au arătat, că toţi adulţii trebuie să consume anumite suplimente nutritive

(Robert H. Fletcher, MD, MSc; Kathleen M. Fairfield, MD, PhD, Harvard University, JAMA, 2002; 287: 3127-3129)


Având în vedere că astăzi peste cinci mii de firme produc suplimente nutritive, rafturile prăvăliilor de specialitate gem de o imensă diversitate de produse şi este foarte greu să facem o alegere. De reţinut că un lucru este general valabil, toate firmele afirmă că suplimentele lor sunt cele mai bune pe piaţă. 5000 de firme promit, una singură demonstrază prin măsurare ştiinţifică calitatea şi gradul de asimilare a produselor. Dacă veţi consuma produsele noastre, putem monitoriza nivelul de antioxidanti a organismului Dvs. şi putem dovedi că nutrienţii din produsele noastre ajung în celulele Dvs. De obicei suntem tentaţi să alegem în funcţie de preţul produselor, fără a ţine cont de raportul calitate/preţ. Ar fi normal să alegem acele produse care garantează atât calitatea ingredientelor, cât şi cantitatea de substanţă activă trecută pe produs. În cele ce urmează am dori să venim în ajutorul Dvs. şi să vă dăm câteva puncte de sprijin, ca să puteţi alege cele mai bune produse, la cel mai bun raport calitate/preţ.

După ce criterii să ne orientăm în momentul alegerii?

1.Conţinutul garantat de substanţă activă

Orice producător care se respectă va marca pe ambalajul produselor sale cantitatea exactă de substanţă activă în miligrame, micrograme sau unităţi internaţionale. Chiar şi extractele de plante sunt standardizate pentru una sau mai multe componente active de bază. Dacă este aşa, Dvs. puteţi calcula preţul pe care-l plătiţi pe cantitatea de substanţă activă. Ex.: O formulare corectă de produs cu acizi graşi polinesaturaţi de tip Omega 3, trebuie să furnizeze cantitatea de EPA, DHA şi eventual alţi acizi de tip Omega 3 conţinută într-o capsulă din acel produs şi este inacceptabilă o formulare de genul "o capsulă gelatinoasă conţine 800 mg de ulei de somon".

2.Calitatea componentelor active

Desigur, este un criteriu mai greu de verificat, dar am dori să vă atragem atenţia asupra câtorva aspecte, care să vă ajute în decizia Dvs. şi anume: notorietatea companiei(dacă compania producătoare este cunoscută şi recunoscută pe plan mondial), cercetarea de care dispune, procesul de control al calităţii ingredientelor şi produselor, referinţe internet, studii clinice efectuate pentru a demonstra efectul produselor, existenţa monitorizării internaţionale(dacă produsul este testat şi monitorizat pe site-urile de specialitate).

3.De unde ştim dacă aceste produse funcţionează?

Care este modalitatea de control, eventual o metodă de măsurare ştiinţifică, prin care se poate demonstra efectul produselor, dacă acest efect este demonstrabil şi măsurabil, dacă produsele au fost aprobate de insituţii specializate, dacă au trecut de ex. prin testul antidopping etc.

Compania noastra satisface toate aceste cerinţe!

Diviziunea de suplimente nutritivea firmei noastre, îşi formulează produsele după toate exigenţele, având dezvoltat un proces propriu de control al calităţii numit "6S". Cele şase etape de control (Selecţie, Surse, Structură, Standardizare, Siguranţă, Substanţiere-Dovezi), pe tot parcursul producţiei, din momentul achiziţionării materiilor prime şi până la demonstrarea eficienţei acestor produse prin teste clinice, urmăresc obţinerea unei calităţi superioare. Cu o echipă numeroasă de oameni de ştiinţă(aprox. 130 de cerectători cu PhD), compania noastra constituie unul din vârfurile cercetării din acest domeniu. Consiliul Director Ştiinţific a adunat unele dintre cele mai strălucite minţi din lumea ştiinţifică. Suntem singura firmă din lume, care demonstrează prin măsurare ştiinţifică, cu ajutorul scanerului, efectul şi calitatea produselor sale.

Doriţi să obţineţi aceste suplimente nutritive în cele mai avantajoase condiţii? Noi vă putem ajuta să obţineţi suplimentele de calitate superioară ale companiei noastre la cele mai mici preţuri.

De ce spunem că produsele noastre sunt cele mai ieftine produse de pe piaţă?

Pentru că în momentul în care facem o analiză a preţului trebuie să ne uităm care este preţul pe care-l plătim pe cantitatea de substanţă activă.
Dacă veţi avea curiozitatea să calculaţi preţurile produselor de pe piaţă, raportate la cantitatea de substanţă activă, veţi constata că, produsele noastre sunt cea mai avantajoasă ofertă chiar şi faţă de cele mai ieftine produse. Nota bene! Nu am vorbit de loc de calitatea produselor!

Înainte de a accesa pagina companiei, unde veţi putea obţine toate informaţiile despre companie, despre produse şi unde veţi putea comanda toate produsele, vă rugăm să CITITI CU ATENŢIE instrucţiunile de mai jos!

1. Pentru a obţine toate avantajele înregistraţi-vă ca şi "Client preferențial" sau "Distribuitor".

În ambele cazuri veţi putea comanda produsele la preţ de distribuitor(en-gros), cu o reducere de 35% din preţul cu amănuntul. Ca şi distribuitor puteţi intra în afacere şi puteţi înscrie(sponsoriza) alţi distribuitori.

2. Înscrieţi-vă în programul special al Recompenselor Livrării Automate (Automatic Delivery Rewards = ADR)pentru că:

• Beneficiaţi de preţuri ADR unice.
• Câştigaţi până la 30% în puncte de produse din achiziţiile făcute.
• Economisiţi cel puţin 50% din taxele de expediere şi manipulare gestinonându-vă comanda online

Pentru a primi beneficiile ADR, comanda ADR trebuie să fie de minim 50 PSV (Volum Personal din Vânzări)după discount.

În felul acesta veţi obţine următoarele avantaje:
a, În primul an veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, iar în lunile următoare, o reducere de 30%, din preţul de en-gros, pentru toate comenzile ulterioare, cu condiţia de a achiziţiona lunar, în mod continuu produsele firmei.

b, Prin înscrierea prin ADR sunteţi scutit de taxa de înscriere, deci veţi obţinePachetul sponsorului, în valoare de 50 RON, GRATUIT, cu multe informaţii preţioase despre produse şi afacere. Obs.: Participarea la afacere nu este obligatorie, chiar dacă v-aţi înscris ca şi distribuitor, dar acest statut vă oferă oricând, ulterior, să demaraţi propria Dvs. afacere. Pentru informaţii suplimentare despre afacere vizitaţi: Oportunitatea de afacere!

3. Dacă, pe baza informaţiilor pe care le-aţi obţinut, doriţi să vă înregistraţi în reţea vă rugăm să citiţi instrucţiunile de pe pagina următoare, de pe care puteţi accesa direct site-ul companiei: Înregistrare


Un exemplu de calcul pentru un produs unic, extractul de Cordyceps sinensis:
preț cu amănuntul: 148,08 lei
preț ADR: 102.77 lei
puncte recompensă: în valoare de 20,55 lei(se scade din valoarea comenzii din luna următoare)
transport: 13,08 lei (se aplică per pachet)
deci în loc de 161.16 produsul in final ne va costa 95.30 lei

Cu orice întrebare, dorinţă, observaţie vă rugăm să ne contactaţi prin email la: info@antioxidanti.com sau prin telefon: 0744-636519 sau 0264-438809 sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanti, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!

First Name:

Last Name:

Email: Înapoi la pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult