Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

DORIŢI SĂ FIŢI LIBER, adică să dispuneți de TIMP si BANI,
AJUTÂND OAMENII?


Oferiţi-le cele mai căutate lucruri în viaţă:

sănătate, tinereţe, frumuseţe, bunăstare materială.

Intraţi în cea mai mare afacere a zilelor noastre:

INDUSTRIA BUNĂSTĂRII (WELLNESS) prin compania care deţine cea mai mare cercetare din domeniu, produse de calitate superioară şi un plan de marketing unic, plătind comisioane după șase nivele de conducere în adâncime.

Suntem prima companie din lume cu produse comerciale(cosmeticale si suplimente) bazate pe cercetări EPIGENETICE!!!

Putem întoarce roata timpului cu zeci de ani, producând o vitalitate celulară și antioxidantă excepțională.

Pentru informaţii suplimentare despre o afacere proprie în cadrul acestei companii vizitaţi:
Oportunitatea de afacere


REFACEȚI VITALITATEA ORGANISMULUI DVS.

cu suplimente naturale bazate pe cercetări epigenetice


Promovăm trei dimensiuni ale vitalității:
vigoarea fizică, acuitatea mentală si dorința sexuală (libidoul)


Compania noastră a pus pe piață primul supliment nutritiv, care reușește să regenereze mitocondriile adică centralele energetice ale celulelor. După identificarea a 52 de gene din genomul uman, care comandă parametrii de funcționare ai mitocondriei, având la bază cercetări genetice de peste 20 de ani, s-a găsit o formulă de produse naturale, care resetează, revitalizează, reînnoiește aceste gene și astfel celulele produc cu 30% mai multă energie in organism. Se ajunge astfel la o vitalitate celulara exceptională, rezultatul fiind o creștere a vitalității corespunzătoare unui organism cu 20 ani mai tânăr.

Cele 3 dimensiuni ale vitalității asupra cărora putem acționa sunt cea:

1. Fizică (rezistenţa, vigoarea, rezistenţa la oboseală)

2. Mentală (percepţia, claritatea, concentrarea, memoria, vigilenţa)

3. Sexuală (dorinţa, libido-ul)

Cine nu dorește să aibă VITALITATEA unui om cu 20 de ani mai tânăr? Și asta la prețul unei jumătăți de pachet de țigări/zi!

Puteți descărca și vedea o prezentare detaliată a acestei tehnologii unice, de altfel premiată cu cea mai mare distincție a SUA (American Business Award) pe 2010, accesând linkul de mai jos: vitalitate

ANTIOXIDANŢI NATURALI PENTRU PIELE

Tratamente cosmetice anti-imbatranire(anti-aging) sau:

Putem scăpa de riduri și celulită?


Atacul radicalilor liberi se manifestă cel mai pregnant din exterior, prin cel mai mare organ al omului, pielea. De aceea este foarte important ca în condiţiile de azi, în care pielea este expusă în mod continuu acţiunii unor factori degradanţi, să păstrăm calitatea şi aspectul tânăr al tenului, sfidând semnele lăsate de trecerea timpului. Ca şi organismul întreg, pielea nostră este protejată dacă dispune de antioxidanti care să anihileze atacul radicalilor liberi.

Doriţi să aflaţi care sunt soluţiile personalizate pentru a reda pielii Dvs. aspectul sănătos şi tineresc? Ştiţi ce este "elixirul tinereţii"? Aţi dori să cunoaşteţi un sistem de terapie anti-aging menit să întoarcă cu 180 de grade efectele îmbătrânirii?

Poate nu vă plac ridurile care apar inevitabil, din ce în ce mai devreme și ați avea nevoie de un "călcător de riduri"?

Aproape toate femeile suferă de celulită. Din multele soluţii existente, ştiţi care sunt cele de calitate şi pe care să le alegeţi? Doriţi să fiţi ajutată ca să găsiţi cele mai adecvate soluţii şi proceduri pentru tratamentul anticelulitic?

Citiţi mai mult despre tehnologia revoluţionară aparatul portabil cu curenti galvanici , "călcătorul de riduri", un aparat multifuncţional, care aduce un salon de cosmetică la Dvs. acasă. Ştiţi că firma noastră deţine o tehnologie revoluţionară care tratează CAUZA îmbătrânirii pielii? Știți că această tehnologie devansează cu cel putin 10 ani, tot ce se găsește astăzi pe piața de anti-aging?

vreau să aflu mai mult


ANTIOXIDANŢII ŞI SĂNĂTATEA ORGANISMULUI DVS..

Suplimente nutritive de calitate - singura soluţie pentru o sănătate deplină


Este un consens ştiinţific al zilelor noastre că majoritatea bolilor de care suferim - de fapt 80% din bolile cronice - în frunte cu “ucigaşii” nr. 1 şi 2, adică bolile cardiovasculare şi cancerul, plus diabetul, se datorează în principal atacurilor oxidanţilor care se numesc radicali liberi. Bolile apar atunci când capacitatea de apărare a organismului este slăbită, iar aceasta, de cele mai multe ori, este o problemă de carenţă a unor elemente nutritive şi în special o deficienţă a sistemului antioxidant al organismului. Doriţi să aflaţi care sunt cele mai bune soluţii pentru a elimina cât mai rapid aceste deficienţe? Aţi dori să preveniţi bolile "de carenţă" care apar cu siguranţă în momentul în care elementele nutritive lipsesc din organismul Dvs.? Cea mai directă si mai simplă cale de a asigura necesarul de antioxidanti pentru o protecţie corespunzătoare este consumul de suplimente nutritive de calitate, care conţin diverşi antioxidanti, care vor acţiona sinergic.
Un alt flagel al civilitaţiei, care scade semnificativ nivelul de antioxidanti, este obezitatea. Fiind cunoscut că toate curele de slăbire îngraşă, sunteţi interesat de o soluţie ştiinţifică cu rezultate definitive pentru o greutate ideală?
vreau să aflu mai mult
NIVELUL DE ANTIOXIDANŢI

Sănătatea, tinereţea şi frumuseţea depind de acest biomarker al organismului Dvs.


Nivelul de antioxidanti al organismului, după concepţia ştiinţifică modernă, este o măsură a capacităţii de apărare a organismului, a puterii sistemului imunitar, menit să ne protejeze împotriva bolilor şi să menţină organismul nostru în stare de sănătate, pe timp îndelungat. Stiţi ce este necesar ca să aveţi un nivel de protecţie corespunzător? Stiţi ce aveţi de făcut ca să trăiţi sănătos pe termen lung? Noi vă oferim soluţii accesibile pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii Dvs.!
vreau să aflu mai mult

SPECTROMETRIA RAMAN

Măsurarea potenţialului antioxidant al organismului, rapid şi noninvaziv


Aparatul numit scaner furnizează acest parametru în 2 minute. Acest aparat, un spectrometru Raman portabil, al cărui principiu de măsurare a obţinut premiul Nobel în 1930, a fost premiat cu cel mai mare premiu comercial al SUA, American Business Awards în 2005. Dacă veţi avea posibilitatea de a afla valoarea Dvs. periodic, puteţi monitoriza astfel starea Dvs. de sănătate în orice moment al vieţii şi puteţi lua măsurile necesare pentru a păstra cel mai mare bun al Dvs., sănătatea, prin consumul de vitamine, minerale, oligoelemente şi antioxidanti. Doriţi să fiţi ajutat în această problemă? Trimiteți in mail pe info@antioxidanti.com, cu datele Dvs. de contact(adresa de E-mail sau nr. de telefon) și localitatea unde domiciliați pentru ca reprezentanţii noştri să vă poată măsura. După ce aflaţi valoarea Dvs., noi vă stăm la dispoziţie cu consultaţia şi sfaturile necesare, pentru ca viaţa Dvs. să se schimbe în bine.
vreau să aflu mai mult

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, suplimente nutritive, antioxidanti, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!
First Name:

Last Name:

Email:


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult

Inscrieti-va pe lista noastra de corespondenta!

Înscrierea pe lista de corespondență vă oferă o ocazie unică de a primi:

Miracolul antioxidant

- un studiu concentrat, pe înţelesul tuturor, scris de Dr. Lester Packer, "părintele antioxidanţilor", despre antioxidanţi, despre acele elemente minunate, cu ajutorul cărora pot fi prevenite majoritatea bolilor uzuale - o carte pe capitole, momentan gratuit!


Înscrierea Dvs. este pentru lista de corespondenţă a www.antioxidanti.com. Aceasta este o listă confidenţială şi vă garantăm că nu va ajunge NICIODATĂ la terţe persoane. Dacă veţi dori, în viitor vă puteţi dezabona în orice moment.

First Name:

Last Name:

Email:


În capitolele pe care le veţi primi despre antioxidanţi, veţi putea înţelege fenomenele de bază care duc la îmbătrânire şi boli, veţi înţelege că elementele nutritive, care ne protejează de oxidare la nivel celular, constituie elixirul tinereţii!

Puteţi fi printre primii care obţineţi aceste informaţii pe care le puteţi aplica imediat în viaţa Dvs. pentru a îmbunătăţi sănătatea proprie şi a celor dragi! Dorim să fim o sursă utilă de informaţii şi să vă servim cu tot ce este benefic pentru calitatea vieţii Dvs.! Puteţi adresa orice întrebare, cerinţă, direct la: info@antioxidanti.com

Dacă aţi fi posedat dinainte informaţiile pe care azi le veţi putea obţine GRATUIT, de mult v-aţi fi îmbunătăţit starea Dvs. de sănătate şi aţi fi putut alege pentru aceasta cele mai bune soluţii!
Prin înscrierea pe lista de corespondenţă veţi obţine acele informaţii care până azi nu au fost accesibile, dar care au prelungit viaţa a milioane de oameni de pe tot globul.


De asemenea, veți putea obține cele mai recente informații despre tehnologiile si produsele noastre cosmetice, a căror ultimă generație este deja rezultatul cercetărilor genetice.

Cu ajutorul aparatului galvanic multifuncțional, supranumit și "călcătorul de riduri" scăpați acum de
RIDURI si CELULITĂ !
Vă ajutăm să obțineți aceste produse la cel mai mic preț!

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de afacere prin care să obțineți un venit suplimentar iar pe termen lung chiar un venit pasiv, obțineți informațiile ACUM pentru că sunteți la MOMENTUL și LOCUL cel mai potrivit!

Înscrierea Dvs. este pentru lista de corespondenţă a www.antioxidanti.com. Aceasta este o listă confidenţială şi vă garantăm că nu va ajunge NICIODATĂ la terţe persoane. Dacă veţi dori, în viitor vă puteţi dezabona în orice moment.

First Name:

Last Name:

Email: