-rid

Antioxidanţii = sănătate, tinereţe, frumuseţe

Industria WELLNESS - afacerea de 1000 de miliarde de $ = bunăstare

Antioxidanţi naturali pentru tenul Dvs.

Tratamente anti-imbatranire. Ştiinţa de a arăta grozav.


În fiecare zi se fac progrese ştiinţifice pentru a ajuta oamenii ca să arate şi să se simtă mai bine. Se estimează că pe plan mondial consumatorii cheltuiesc mai mult de 180 miliarde de dolari pentru produse şi servicii împotriva îmbătrânirii. Dintre miile de companii producătoare de produse cosmetice, compania noastră se evidenţiază prin faptul că de la începuturile sale din 1984, a înţeles că ştiinţa de îngrijire a pielii înseamnă mai mult dacât formule cu ingrediente avansate şi tehnologii de ultimă oră. Deviza noastră este:

"Totul din ce-i bun, nimic din ce-i rău!"

Pielea este un organ viu şi dacă vă asumaţi un rol activ în îngrijirea ei, frumuseţea devine eternă, sfidând semnele lăsate de trecerea timpului.

Noi vă punem la dispoziţie tratamente şi tehnologii avansate, care asigură îngrijire clinică pentru piele fără să necesite intervenţii clinice. Cu ajutorul unui sistem brevetat puteţi beneficia de un centru Spa la Dvs. acasă.

Cu cele trei capete interschimbabile ale aparatului de galvanizare multifuncțional:

- întineriți tenul Dvs., folosind gelurile de pretratament şi tratament cu un principiu activ brevetat, care inhibă activitatea enzimei de îmbătrânire, arNOX

- scăpați de celulită, folosind un gel de modelare corporală și o cremă specială între tratamente

- puteţi reda vitalitatea părului şi pielii capului Dvs. cu o soluție specială de tratament și șamponul nutritiv formulat în mod special pentru revitalizarea foliculilor

Cu ajutorul acestui aparat, supranumit "călcătorul de riduri", care constituie un salon cosmetic la Dvs. acasă, principiul activ se poate introduce în profunzimea pielii, efectul fiind vizibil în 15 minute. Deoarece acest ingredient blochează activitatea enzimei arNOX, responsabilă pentru îmbătrânirea pielii, se poate afirma că noi tratăm CAUZA şi nu efectul îmbătrânirii spre deosebire de majoritatea produselor cosmetice, iar aplicarea tehnicii galvanice măreşte eficienţa de absorbţie cu 70%.

Nu ar fi minunat dacă şi Dvs aţi arăta cu 10 ani mai tânără, la fel ca supermodelele?
Sau chiar mai bine?
Şi asta fără să petreceţi zile întregi în saloanele de cosmetică?

Ca să vă convingeți cu ochii Dvs., participați la o demonstrație pe viu. Noi facem prezentări în toată ţara, trebuie doar să mă contactați ca să aflați de următoarea demonstrație din orașul Dvs.! Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt, veniţi să vedeţi cu ochii Dvs! Dar nu trebuie să aștetptați, uitați-vă la exemplele incredibile, de care este plin tot internetul!

Studiați pagina noastră oficială, cu foarte multe informații despre tehnologiile anti-imbatranire și reveniți ca să aflați modalitatea de obținere a acestor produse cosmetice de vârf în cele mai avantajoase condiţii și la la cele mai mici preţuri!

Înainte de a accesa pagina companiei, unde veţi putea obţine toate informaţiile despre companie, despre produse şi unde veţi putea comanda toate produsele, vă rugăm să CITITI CU ATENŢIE instrucţiunile de mai jos!

1. Pentru a obţine toate avantajele înregistraţi-vă ca şi "Client preferențial" sau "Distribuitor".

În ambele cazuri veţi putea comanda produsele la preţ de distribuitor(en-gros), cu o reducere de 35% din preţul cu amănuntul. Ca şi distribuitor puteţi intra în afacere şi puteţi înscrie(sponsoriza) alţi distribuitori.

2. Înscrieţi-vă în programul special al Recompenselor Livrării Automate (Automatic Delivery Rewards = ADR) pentru că:

• Beneficiaţi de preţuri ADR unice.
• Câştigaţi până la 30% în puncte de produse din achiziţiile făcute.
• Economisiţi cel puţin 50% din taxele de expediere şi manipulare gestinonându-vă comanda online

Pentru a primi beneficiile ADR, comanda ADR trebuie să fie de minim 50 PSV (Volum Personal din Vânzări)după discount.

În felul acesta veţi obţine următoarele avantaje:

a, În primul an veţi obţine o reducere suplimentară de 20%, iar în lunile următoare, o reducere de 30%, din preţul de en-gros, pentru toate comenzile ulterioare, cu condiţia de a achiziţiona lunar, în mod continuu produsele firmei.

b, Prin înscrierea prin ADR sunteţi scutit de taxa de înscriere, deci veţi obţinePachetul sponsorului, în valoare de 50 RON, GRATUIT, cu multe informaţii preţioase despre produse şi afacere. Obs.: Participarea la afacere nu este obligatorie, chiar dacă v-aţi înscris ca şi distribuitor, dar acest statut vă oferă oricând, ulterior, să demaraţi propria Dvs. afacere. Pentru informaţii suplimentare despre afacere vizitaţi: Oportunitatea de afacere!

3. Dacă, pe baza informaţiilor pe care le-aţi obţinut, doriţi să vă înregistraţi în reţea vă rugăm să citiţi instrucţiunile de pe pagina următoare, de pe care puteţi accesa direct site-ul companiei: Înregistrare

Iată mai jos un exemplu de calcul pentru unul din produsele noastre ca să înțețegeți ce înseamnă să fiți un client fidel al companiei noastre:

Exemplu de calcul pentru produsul nostru cu extract de Cordiceps sinensis, care poate elimina "foamea de dulce" din viața Dvs., vă poate ajuta să slăbiți fără efort și să preveniți diabetul de tip II:

preț cu amănuntul: 152,10 lei
preț ADR: 111,14 lei
puncte recompensă: în valoare de cca 22 lei(se scade din valoarea comenzii din luna următoare)
transport: 18,60 lei (tarif GLS-se aplică per pachet)
deci în loc de 170,70 lei produsul in final ne va costa 107,70 lei, rezultând o economie de 63 lei


Cu orice întrebare, dorinţă, observaţie vă rugăm să ne contactaţi prin email la: info@antioxidanti.comsau prin telefon: 0744-567.188 - dr.Fodor Alpar sau prin Skype respectiv Yahoo Messenger: fodoralpar. Vă stăm la dispoziţie, pentru că dorim să vă ajutăm ca să obţineţi produsele companiei Nu Skin la cele mai mici preţuri!

Este de asemenea foarte important să avem un nivel adecvat al capacităţii antioxidante a pielii noastre, pentru că antioxidantii frânează procesul de îmbătrânire, deci constituie "elixirul tinereţii". Ştiţi care este valoarea Dvs?

Întrebarea firească este: ca să ajungem la o valoare convenabilă, ce avem de făcut?

Nimic mai simplu: schimbaţi-vă modul de viaţă şi alimentaţie, eliminaţi factorii nocivi din viaţa Dvs., inclusiv stresul, faceţi mişcare, consumaţi zilnic de 5-6 ori legume şi fructe crude.

Desigur aceste schimbări nu sunt simple şi la îndemâna oricui. Avem însă o soluţie simplă pentru omul modern, cu rezultate imediate, şi anume: pe lângă cele de mai sus, suplimentaţi-vă hrana zilnică cu suplimente nutritive de calitate, despre care citiţi pe pagina noastră: Antioxidanţii şi sănătatea .

De unde stiţi dacă au efect suplimentele pe care le consumaţi? Astăzi, noi dispunem de un aparat științific numit scaner, care demonstrează, prin măsurare, calitatea produselor noastre!

Dr. Lester Packer: TREBUIE SĂ CUNOAŞTEM NIVELUL NOSTRU DE ANTIOXIDANŢI! Nimic mai simplu, îl putem afla cu ajutorul scanerului, iar de azi înainte cu ajutorul acestui parametru veţi putea monitoriza sănătatea Dvs.!

Doriţi să obţineţi, GRATUIT, mai multe informaţii despre nutriţie, antioxidanti, sănătate? Înscrieţi-vă pe lista de corespondenţă a siteului nostru!
First Name:

Last Name:

Email:Înapoi la pag. principală


Oportunitatea de afacere

Obţinerea rapidă a unui venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară


Dacă veţi fi sănătos, tânăr şi frumos pe termen lung cu ajutorul nostru, de ce să nu fiţi şi BOGAT?


Începeți cu ajutorul nostru, fără mari investiţii, o afacere proprie! Ea se bazează pe o FRANCIZĂ a companiei, o descoperire ştiinţifică a cărei principiu a fost premiat cu premiul Nobel! Astăzi din cele aproximativ 5000 de firme care produc suplimente nutritive 4999 PROMIT că vă oferă cele mai bune produse din lume şi UNA SINGURĂ, compania noastră DEMONSTREAZĂ, prin măsurare ştiinţifică eficienţa şi gradul de absorbţie a nutrienţilor din suplimentele sale. Dispunând de acest MONOPOL mondial excepţional, și de două monopoluri în industria de frumusețe, creați-vă un venit pasiv, care să vă asigure independenţa financiară pe termen lung, satisfacţii personale şi acea libertate în care veți dispune de timp şi bani.
vreau sa aflu mai mult

Înregistrare

Deveniti un
Client Preferenţial sau un
Distribuitor


Compania noastra vă oferă să achiziţionaţi orice produs al firmei la un
preţ promoţional,
cu o reducere substantială (chiar de 35%)în situaţia în care vă înregistraţi
ca şi CLIENT PREFERENŢIAL
sau ca şi DISTRIBUITOR.
vreau să aflu mai mult